Jinak dotaz na Martina: Zaslechl jsem od spolužáka, že je v plánu nový design lahví. Jistý Michal Průša. Předpokládám, že jeho otec, který má mít s novou lahví cosi dočinění bude mít stejný příjmení, tak bych se jen chtěl zeptat, jestli to je pravda a jestli ti něco to jméno říká. Jak se říká důvěřuj, ale prověřuj a rád vím, jaký lidi mám okolo sebe.
St. Antoine
- Vaultboy
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
Stego: Jo něco takového je můj sen. Co bych dal za to, kdyby to takhle bylo ve větším množství hospod a mohl si dát Antoníčka místo těch břeček co ve většině hospodách vydávají za pivo.
Jinak dotaz na Martina: Zaslechl jsem od spolužáka, že je v plánu nový design lahví. Jistý Michal Průša. Předpokládám, že jeho otec, který má mít s novou lahví cosi dočinění bude mít stejný příjmení, tak bych se jen chtěl zeptat, jestli to je pravda a jestli ti něco to jméno říká. Jak se říká důvěřuj, ale prověřuj a rád vím, jaký lidi mám okolo sebe.
Pamatujte:Cogito ergo sum.To vám nikdo nevezme tak nebuďte jen články v řetězu, jen členy stáda,only bricks in the wall,jen beztvará masa.Každý jedinec je jedinečný tak se nenechte pomlít v tom obřím mlýnku na maso do kterého nás ti nahoře chtějí nacpat.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Svět je malý 
Chystáme vlastní láhev, ale zatím určenou pouze pro ovocné destiláty a likéry. Uvidím časem, jestli do ní dáme i St. Antoine.
Josef Průša mi tiskl model láhve na jeho 3D tiskárně
Chystáme vlastní láhev, ale zatím určenou pouze pro ovocné destiláty a likéry. Uvidím časem, jestli do ní dáme i St. Antoine.
- Vaultboy
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Svět je fakt malej a ještě menší pro techniky.
Spolu studujeme fakultu elektrotechniky na ČVUT. Jinak tahle zpráva mě potěšila. Pořád mám dobrej odhad na lidi. 
Pamatujte:Cogito ergo sum.To vám nikdo nevezme tak nebuďte jen články v řetězu, jen členy stáda,only bricks in the wall,jen beztvará masa.Každý jedinec je jedinečný tak se nenechte pomlít v tom obřím mlýnku na maso do kterého nás ti nahoře chtějí nacpat.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: 1,275 g/l
- Kontaktovat uživatele:
Le ukázka bude?Martin píše:Svět je malý
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade
- Kontaktovat uživatele:
Taky vam prijde barva noveho Antonina jinaci??
Minuly rocnik co si pamatuji byl zeleny a tento (2013) je vice do zlutozelena, jakto? Ochutnavat budu ale az v nedeli.
BTW. sklenicka Absynth je luxusni, doporucuji!
- Froggg
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
OT:
Do nových lahví už se plní? Přišla mi minulý týden slivovica v baculatější lahvi než bývala do té doby.
Edit: Už vím také proč, je to totiž 0,7l
Jsem si ani nevšiml, že jsem si koupil sedmičku 
Do nových lahví už se plní? Přišla mi minulý týden slivovica v baculatější lahvi než bývala do té doby.
Edit: Už vím také proč, je to totiž 0,7l
- Corig
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Dubied, J&A
- Kontaktovat uživatele:
Pokud si dobře vzpomínam, tak ročník 2012 šel do prodeje o nějakej ten měsíc dřív než bylo v plánu, proto byl zelenější než letošní, co si ve sklepě počkal na tu správnou chvíliBlackhawk píše:Taky vam prijde barva noveho Antonina jinaci??Minuly rocnik co si pamatuji byl zeleny a tento (2013) je vice do zlutozelena, jakto? Ochutnavat budu ale az v nedeli.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Antoine je už víc do hněda než do zelena. Nijak zásadně to neřešíme a stabilizovat éčkama nebudeme
Ale je to zajímavé, čtvrtá šarže je v archívu zelená dodnes, všechny ostatní šarže jsou zlato-hnědé.
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz si zminil ostatni sarze, tak to by me teda zajimalo jako vypada v tuto chvili archivni 7. sarze.