St. Antoine

Seznam pravých absintů, nové absinty na trhu, uživatelské hodnocení, vzorky a vše kolem.
Odpovědět
Vaultboy
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Re: St. Antoine

Příspěvek od Vaultboy »

Stego: Jo něco takového je můj sen. Co bych dal za to, kdyby to takhle bylo ve větším množství hospod a mohl si dát Antoníčka místo těch břeček co ve většině hospodách vydávají za pivo.
Jinak dotaz na Martina: Zaslechl jsem od spolužáka, že je v plánu nový design lahví. Jistý Michal Průša. Předpokládám, že jeho otec, který má mít s novou lahví cosi dočinění bude mít stejný příjmení, tak bych se jen chtěl zeptat, jestli to je pravda a jestli ti něco to jméno říká. Jak se říká důvěřuj, ale prověřuj a rád vím, jaký lidi mám okolo sebe. :hand
Pamatujte:Cogito ergo sum.To vám nikdo nevezme tak nebuďte jen články v řetězu, jen členy stáda,only bricks in the wall,jen beztvará masa.Každý jedinec je jedinečný tak se nenechte pomlít v tom obřím mlýnku na maso do kterého nás ti nahoře chtějí nacpat.
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Svět je malý :)

Chystáme vlastní láhev, ale zatím určenou pouze pro ovocné destiláty a likéry. Uvidím časem, jestli do ní dáme i St. Antoine.
Josef Průša mi tiskl model láhve na jeho 3D tiskárně :)
Tibro
Rumcajs
Oblíbený absinthe: Texas Nimes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tibro »

...na jeho 3D tiskárně
Jauzr.
Já jsem s tebou v Rockland.
Vaultboy
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vaultboy »

Svět je fakt malej a ještě menší pro techniky. :-D Spolu studujeme fakultu elektrotechniky na ČVUT. Jinak tahle zpráva mě potěšila. Pořád mám dobrej odhad na lidi. :party
Pamatujte:Cogito ergo sum.To vám nikdo nevezme tak nebuďte jen články v řetězu, jen členy stáda,only bricks in the wall,jen beztvará masa.Každý jedinec je jedinečný tak se nenechte pomlít v tom obřím mlýnku na maso do kterého nás ti nahoře chtějí nacpat.
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: 1,275 g/l
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Martin píše:Svět je malý :)

Chystáme vlastní láhev, ale zatím určenou pouze pro ovocné destiláty a likéry. Uvidím časem, jestli do ní dáme i St. Antoine.
Josef Průša mi tiskl model láhve na jeho 3D tiskárně :)
Le ukázka bude? ;)
- Moderní absinthe chutná moderně.
Blackhawk
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Jade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhawk »

Taky vam prijde barva noveho Antonina jinaci?? :) Minuly rocnik co si pamatuji byl zeleny a tento (2013) je vice do zlutozelena, jakto? Ochutnavat budu ale az v nedeli.
BTW. sklenicka Absynth je luxusni, doporucuji!
Froggg
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Froggg »

OT:

Do nových lahví už se plní? Přišla mi minulý týden slivovica v baculatější lahvi než bývala do té doby.

Edit: Už vím také proč, je to totiž 0,7l :D Jsem si ani nevšiml, že jsem si koupil sedmičku :D
Corig
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: Dubied, J&A
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corig »

Blackhawk píše:Taky vam prijde barva noveho Antonina jinaci?? :) Minuly rocnik co si pamatuji byl zeleny a tento (2013) je vice do zlutozelena, jakto? Ochutnavat budu ale az v nedeli.
BTW. sklenicka Absynth je luxusni, doporucuji!
Pokud si dobře vzpomínam, tak ročník 2012 šel do prodeje o nějakej ten měsíc dřív než bylo v plánu, proto byl zelenější než letošní, co si ve sklepě počkal na tu správnou chvíli :)
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Antoine je už víc do hněda než do zelena. Nijak zásadně to neřešíme a stabilizovat éčkama nebudeme :) Ale je to zajímavé, čtvrtá šarže je v archívu zelená dodnes, všechny ostatní šarže jsou zlato-hnědé.
Blackhawk
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Jade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhawk »

:yes No me prave 2012 prisla silene zelena a proto me to ted trklo. :) Dulezita je stejne chut a verim ze bude excelentni jako vzdy.
Kdyz si zminil ostatni sarze, tak to by me teda zajimalo jako vypada v tuto chvili archivni 7. sarze. ;)
Odpovědět