Recenze pravých destilovaných absintů, bylinných macerátů snažících se býti absintem a bohužel i chemických sloučenin nemajících se jménem absint nic společného.
Barva 6 /10
Komentář Pomerne pekná olivovo zelená, avšak umelá.
Louche 3 /10
Komentář Kvapky vody síce rozvýrujú hladinu, ale takto slabý louche som hádam ešte nevidel. Dokonce ani nevidiet klasický silný rez oddelujúci povrch hladinky.
Poznámka k barvě Po pridaný vody len nepatrné celkové zosvetlenie.
Aroma 9 /20
Komentář Veľmi slabé aroma, alkohol je síce veľi málo cítiť, no ostatné byliny skoro vôbec, jedine trošku mäta.
Hutnost 4 /10
Komentář Veľmy vodový, zatiaľ asi naslabší aký som cítil.
Chuť 4 /20
Komentář Otrasná, cítiť len lieh a horkastý záver. Aníz ani ostatné byliny necítiť. Musí ísť len o lieh z primiešanou esenciou!
Celkový dojem 2 /10
Komentář Tak tento výrobok z Andorry, distribuovaný nemeckou firmou Lohmann Spirituosen z Berlína je ozaj hanbou a nemá pravo sa pýšiť názvom absinthe. Vskutku najhoršia vec čo som zatiaľ pil ak nerátam úplne \"czechsinthy\". Tie dva body sú len z milosti aj to len za vcelku peknú, žial umelú farbu. Určite sa tomuto výrobku vyhnite oblúkom. Som rád, že som si kúpil len miniaturu 0,04l.
Celkové skóre na základě hodnocení: 32.6 %
<< x >>
Naposledy upravil(a) Recenze dne sob 03. úno 2024 20:34:09, celkem upraveno 1 x.
Ha, přesně na tuhle lahev jsem koukal v Andoře - stála 2,3euro za celý litr. Chvíli jsem si říkal, že to za ty peníze zkusím, ale složení na etiketě mi říkalo, ať to nedělám. Vidím, že jsem udělel dobře...
Alkohol je v Andoře neskutečně levný. Veškerý světový alkohol za cca třetinové ceny, plus to, co se pálí přímo tam, je za opravdový pakatel. Bohužel je možné přivézt max. 2 litry tvrdého alkoholu na osobu a celníci na španělské i francouzské straně hranice se velice činní...Krámy s alkoholem jsou všudypřítomné a výběr je veliký. Bohužel absinthe se omezoval na šílenosti, z nichž Hugeot ještě vypadal zdaleko nejlépe. Proto jsem se rozhodl nakoupit radši jiný, kvalitní alkohol a neplýtvat "místo" svinstvem...Mj. ochutnal jsem tam stáčený místní "absinthe" - czechsinth hadr. Tohle opravdu chutnalo jako hašlerky rozpuštěné v Alpě, zakáplé nějakou chemkou, nikdy více Mj. měli tam i "instantní absinthe". Prostě absinthe v prášku, který se měl asi nasypat do vodky nebo co