Recenze pravých destilovaných absintů, bylinných macerátů snažících se býti absintem a bohužel i chemických sloučenin nemajících se jménem absint nic společného.
Barva 7 /10
Komentář Farba je pomerne nevyrazna, slaby nadych zelenej. Avsak vidiet, ze je prirodna bez umeleho dofarbovania.
Louche 9 /10
Komentář Velmi pomaly nadherny louche, tu niet co dodat.
Poznámka k barvě Nadherne mliecna, zeleny odtien uz skoro nepatrny.
Aroma 12 /20
Komentář Nevyrazna, avsak jemna.
Hutnost 5 /10
Komentář Priemerny, viac vodnaty ako kremovy.
Chuť 14 /20
Komentář Zo zaciatku citit postupne vsetky byliny \"sv. trojice\", na konci dost korenistu az stiplavu chut.
Celkový dojem 6 /10
Komentář Uprimne povedane trochu sklamanie. Jedna sa o prvotriedny absinthe, kvalitne suroviny, vyrobca, receptura, celkovy dizajn flasky. Avsak farba mi moc nesadla a chut je az moc korenista, od absinthe cakam nieco ine. Odporucam skor pre experimentatorov, ja osobne som rad, ze som tento absinthe testoval len zo vzorky.
Celkové skóre na základě hodnocení: 67.6 %
<< x >>
Naposledy upravil(a) Recenze dne sob 03. úno 2024 21:20:47, celkem upraveno 1 x.
edit: nová šarže, diametrálně odlišná od zde recenzované první, je na lepší náladě! Skladem pouze pár lahví, protože ani samotný výrobce jich moc nemá.
Tak výše zmíněné komentáře mě navnadily abych Dal Roquettu ještě jednu šanci - měl to štěstí že jsem pil tu první extra shit šarži, a musím uznat že je to velmi patrné zlepšení a je to vcelku pitelné byt mě nezaujal na tolik abych musel mít láhev.....
Opravdu mě na jednu stranu mrzí že absint je tak málo vyráběný alkohol že jednotlivé šarže můžou mezi sebou mít kurevské diametrálný rozdíly..... podotýkám jak u značek které neznáte tak bohužel i u značek oblíbených....
...takže ten nepitelný hnus z minulého roku to nebude. Na druhou stranu půjde pravděpodobně o průměr, který se vyráběl mezi první šarží (2007) a super-pelyňkovo-masakroidní šarží z roku 2012.