Lidová tvořivost absinthem poznamenaná.
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lidová tvořivost absinthem poznamenaná.
Taktéž přihodím své neumění do banku...
...po strašně dlouhé době jsem opět vzal do ruky tužku a během jedné nudné přednášky něco nakreslil. Vzhledem k tomu, že poslední obrázek vznikl před třemi lety, tak už mám dost problém s perspektivou, vytvářením prostoru a povrchů a je to celé šišaté, ale... je to tvořeno s láskou a to se počítá, ne?
Snad časem dodám něco méně amatérského. 
...po strašně dlouhé době jsem opět vzal do ruky tužku a během jedné nudné přednášky něco nakreslil. Vzhledem k tomu, že poslední obrázek vznikl před třemi lety, tak už mám dost problém s perspektivou, vytvářením prostoru a povrchů a je to celé šišaté, ale... je to tvořeno s láskou a to se počítá, ne?
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Díky že na Antoníčka myslíš i ve škole 
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Este jedno tiez dost drsne video, v spojeni umelec a absinthe ako zdroj inspiracie
http://www.youtube.com/watch?v=p-JkkcPsYOQ&feature=fvsr
http://www.youtube.com/watch?v=p-JkkcPsYOQ&feature=fvsr
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: 1,275 g/l
- Kontaktovat uživatele:
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkná karafa-video samozdřejmě taky....A jak dlouho jsi to tu kočku učil ?Habu píše:Mé další youtube video.
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Habu
- fuckin' amateur
- Kontaktovat uživatele:
Tohle se kočky učit nemusí, s touto schopností se prostě rodí.Absinther píše:Moc pěkná karafa-video samozdřejmě taky....A jak dlouho jsi to tu kočku učil ?Habu píše:Mé další youtube video.Já to znám-mě kočky taky lezou vždycky tam,kde se mi to zrovna nehodí
- kamamura
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
- Kontaktovat uživatele:
Mě by dost zajímalo, odkud se dá sehnat taková sklenička.Habu píše:Mé další youtube video.
Vypadá to jako foukané sklo, ne? Myslím, že je to ten samý typ jako na úvodní stránce Wormwood society, strašně se mi líbí.
- Habu
- fuckin' amateur
- Kontaktovat uživatele:
Jestli je to foukané sklo nevím. Ale patrně ne, jelikož ruční výroba to podle mě není. Není tam znatelná žádná nerovnost, které dávají ručně tvořeným věcem punc originality. Je to sklenka pontarlier z Alandie - tu.kamamura píše:Mě by dost zajímalo, odkud se dá sehnat taková sklenička.
Vypadá to jako foukané sklo, ne? Myslím, že je to ten samý typ jako na úvodní stránce Wormwood society, strašně se mi líbí.